Uw website bijhouden - technisch en inhoudelijk.

Het gebeurt helaas heel vaak: de mooie nieuwe website is online, maar een halfjaar later is er eigenlijk nog niets aan de inhoud veranderd.

Dat is om meerdere redenen geen goede ontwikkeling. Google laat uw site wegzakken in de zoekresultaten, bezoekers haken af en de waarde die de website voor uw bedrijf zou moeten hebben, neemt heel snel af.

De oorzaak is vaak simpel. Want ook al is het beheersysteem van uw website nóg zo eenvoudig: er moet wel tijd voor zijn.

De Netweters Strippenkaart

Laat mij het oplossen! Speciaal daarvoor bestaat de 'strippenkaart'. U kunt de strippenkaart zien als pre-paid websitebeheer. Niet voor elk wissewasje een offerte aanvragen, maar gewoon een e-mailtje sturen met daarin een opdracht voor het plaatsen van een bericht, een foto, of wat dan ook.

U koopt een strippenkaart van minimaal 5 uur support, tegen een gereduceerd uurtarief. Die wordt in één keer vooraf gefactureerd. Elke keer dat u een opdracht geeft voor het plaatsen van content of wanneer u een supportvraag heeft, wordt dit binnen maximaal één werkdag afgehandeld.

Vervolgens krijgt u per e-mail een opgave van de tijd die van uw strippenkaart is afgegaan, en hoeveel u nog over heeft. De kleinste tijdseenheid voor strippenkaart-werkzaamheden is slechts 5 minuten.

De Netweters Strippenkaart: on-demand en prepaid websitebeheer.

De strippenkaart is bedoeld voor:

  • online plaatsen van webcontent (teksten, foto's, video)
  • redigeren van teksten
  • bewerken van video- en fotomateriaal ten behoeve van de website
  • aanmaken en verzenden van nieuwsbrieven (inclusief beheer abonneebestand)
  • plaatsen van berichten op social media (Facebook, Twitter etc)
  • aanpassingen aan layout van webpagina's/templates

Meer weten?

Stuur een e-mail naar info@netweters.nl
of bel: 072 - 56 26 910 / 06 - 111 02 999

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl