Zirkonium.nl - Netweters

Zirkonium - MetalArt

Goudsmid Joeri Dijkman van MetalArt uit Alkmaar is verreweg de grootste specialist op het gebied van zirkonium sieraden in Nederland. Zijn werkplaats bestaat uit twee delen: een klassieke goudsmid-handwerkplaats en een gedeelte met high-tech apparatuur. Naast een CNC-draaibank is de werkplaats ook toegerust met een 5-assige freesmachine om zirkonium platen en staven te veranderen in eigentijdse strakke sieraden.

Mij werd gevraagd om een speciale informatiesite te maken die meer informatie geeft over het materiaal zirkonium en de toepassingen. Daarbij moest ook ruimte zijn voor voorbeelden van de sieraden die MetalArt van dit materiaal maakt.

Het resultaat is een zogeheten 'one-pager', een site die zich presenteert als één grote pagina waar alle informatie op is ondergebracht. De informatie is eenvoudig te delen door de bezoeker door middel van social media-koppelingen. Op deze manier wil MetalArt nog meer aandacht vestigen op het feit dat zij dé specialisten zijn op het gebied van het ontwerpen en vervaardigen van zirkonium sieraden.

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina