Zirkonium.nl - Netweters

Zirkonium - MetalArt

Goudsmid Joeri Dijkman van MetalArt uit Alkmaar is verreweg de grootste specialist op het gebied van zirkonium sieraden in Nederland. Zijn werkplaats bestaat uit twee delen: een klassieke goudsmid-handwerkplaats en een gedeelte met high-tech apparatuur. Naast een CNC-draaibank is de werkplaats ook toegerust met een 5-assige freesmachine om zirkonium platen en staven te veranderen in eigentijdse strakke sieraden.

Mij werd gevraagd om een speciale informatiesite te maken die meer informatie geeft over het materiaal zirkonium en de toepassingen. Daarbij moest ook ruimte zijn voor voorbeelden van de sieraden die MetalArt van dit materiaal maakt.

Het resultaat is een zogeheten 'one-pager', een site die zich presenteert als één grote pagina waar alle informatie op is ondergebracht. De informatie is eenvoudig te delen door de bezoeker door middel van social media-koppelingen. Op deze manier wil MetalArt nog meer aandacht vestigen op het feit dat zij dé specialisten zijn op het gebied van het ontwerpen en vervaardigen van zirkonium sieraden.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl