Stichting Dolfinn - Netweters

Stichting Dolfinn Heiloo

Stichting Dolfinn is in 2006 opgericht om kinderen met een beperking uit Heiloo en omgeving te ondersteunen. Het is allemaal begonnen om John en Wendy Hoetjes, de ouders van Finn en Lily, te helpen om geld in te zamelen waarmee dolfijntherapie voor hun zoon Finn zou kunnen worden betaald. Sinds 2006 heeft Stichting Dolfinn al tientallen gezinnen kunnen helpen bij het volgen van dolfijntherapie of kunnen ondersteunen op andere gebieden.

Jaarlijks organiseert Stichting De Waaier de 'maatschappelijke Beursvloer'. Doel van deze Beursvloer is om contacten en matches tot stand te brengen. Een match is een overeenkomst tussen een ondernemer en een maatschappelijke (vrijwilligers) organisatie, waarbij de ondernemer toezegt iets te zullen geven, zonder dat daarvoor kosten worden berekend.

Tijdens de laatste Beursvloer maakte Stichting Dolfinn een 'match' met Netweters voor de bouw van de nieuwe website. En nu is de site klaar! Keurig voor het begin van het 'seizoen' voor Dolfinn, want eind mei staat het Dolfinn Golf-toernooi alweer op de agenda.

De nieuwe website omvat in feite vijf afzonderlijke websites, die toch allemaal weer sterk met elkaar verweven zijn. Context-afhankelijke navigatie zorgt ervoor dat de bezoeker altijd snel daar is waar hij of zij wil zijn. Letterlijk duizenden foto's van de evenementen, video's, links naar weblogs, nieuwtjes, informatie over gevoerde acties en alles over de stichting, de vrijwilligers en de evenementen - je vindt het op de nieuwe uitgebreide website.

Netweters heeft de website ontworpen en gebouwd en zal ook het beheer op zich nemen, samen met de vele vrijwilligers van de Stichting Dolfinn. Webhoster MijnDomein is bereid gevonden de webhosting én alle aan de site verbonden domeinnamen voor haar rekening te nemen.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl