Breddels Architecten

"Breddels Architecten bestaat ruim 25 jaar. Opdrachtgevers zijn privépersonen, ondernemingen, overheden, schoolbesturen en non-profit organisaties. Voor hen ontwerpen zij spraakmakende woningen, duurzame sportaccommodaties, functionele gebouwen, veilige scholen, fantasievolle musea en winkels waar de kassa rinkelt. "

Bij een dergelijke beschrijving van een bedrijf als Breddels Architecten hoort een website die aansluit bij de visie van het architectenbureau. TdH maakte het grafisch ontwerp voor een nieuwe, strakke en vooral frisse website waarin 'beeld' centraal staat. Immers, de projecten van Breddels Architecten moeten eerst en vooral gezíen worden. In dit ontwerp is daar alle ruimte voor gemaakt. Grote beelden, opklikbare foto's tot 'schermvullend' en natuurlijk uitgebreide informatie over het project. 

De navigatie is opvallend zonder een zoekplaatje te worden. Zo kan er snel tussen projectsoorten gewisseld worden, en binnen een projectsoort kan men eenvoudig door pijltjes-navigatie naar een volgend of vorig project. Voor de meer traditioneel ingestelde websitebezoeker is er ook een uitklapbaar 'gewoon' menu beschikbaar. 

Netweters vertaalde het grafisch ontwerp in een technisch goed werkend geheel waarbij het toch veelal 'zware' beeldmateriaal toch snel geladen zal worden. Ook is er voor gezorgd dat de weergave op mobiele telefoons niet alleen aangepast is aan het schermformaat maar dat ook de beelden niet onnodig 'zwaar en groot' geladen hoeven te worden. 

Het beheer is zoals dat van een door Netweters gebouwde site verwacht mag worden: op maat gesneden en eenvoudig te bedienen voor iedereen die wel eens een computermuis van dichtbij heeft gezien. 

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl