Breddels Architecten

"Breddels Architecten bestaat ruim 25 jaar. Opdrachtgevers zijn privépersonen, ondernemingen, overheden, schoolbesturen en non-profit organisaties. Voor hen ontwerpen zij spraakmakende woningen, duurzame sportaccommodaties, functionele gebouwen, veilige scholen, fantasievolle musea en winkels waar de kassa rinkelt. "

Bij een dergelijke beschrijving van een bedrijf als Breddels Architecten hoort een website die aansluit bij de visie van het architectenbureau. TdH maakte het grafisch ontwerp voor een nieuwe, strakke en vooral frisse website waarin 'beeld' centraal staat. Immers, de projecten van Breddels Architecten moeten eerst en vooral gezíen worden. In dit ontwerp is daar alle ruimte voor gemaakt. Grote beelden, opklikbare foto's tot 'schermvullend' en natuurlijk uitgebreide informatie over het project. 

De navigatie is opvallend zonder een zoekplaatje te worden. Zo kan er snel tussen projectsoorten gewisseld worden, en binnen een projectsoort kan men eenvoudig door pijltjes-navigatie naar een volgend of vorig project. Voor de meer traditioneel ingestelde websitebezoeker is er ook een uitklapbaar 'gewoon' menu beschikbaar. 

Netweters vertaalde het grafisch ontwerp in een technisch goed werkend geheel waarbij het toch veelal 'zware' beeldmateriaal toch snel geladen zal worden. Ook is er voor gezorgd dat de weergave op mobiele telefoons niet alleen aangepast is aan het schermformaat maar dat ook de beelden niet onnodig 'zwaar en groot' geladen hoeven te worden. 

Het beheer is zoals dat van een door Netweters gebouwde site verwacht mag worden: op maat gesneden en eenvoudig te bedienen voor iedereen die wel eens een computermuis van dichtbij heeft gezien. 

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina