Aannemingsbedrijf J. Winder

Aannemingsbedrijf J. Winder is een gecertificeerde onderneming die al sinds 1983 actief is in de civiele techniek. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren en realiseren van grondwerk, riolering, damwanden, beschoeiing, straatwerk, groenvoorziening en -onderhoud en speelvoorzieningen. Sinds 2016 houden zij zich ook bezig met tuinaanleg bij particulieren en is J. Winder Hoveniers opgericht.

Voor de nieuwe website hadden ze bij J. Winder hele duidelijke ideeën. Zo moest de inhoud van de onderliggende pagina's vanuit de homepages van de site en de bedrijfstakken "Aannemers" en "Hoveniers" als een popup verschijnen, maar ook vanuit een menu als 'gewone' pagina zichtbaar gemaakt kunnen worden. Daarnaast moest natuurlijk gezorgd worden voor een goede werking van deze specifieke benadering op smartphones.

Een gebruiksvriendelijk CMS zorgt ervoor dat alle informatie in de site eenvoudig te beheren is zonder in te leveren op 'fancy' functionaliteit. Zoals dat hoort!

Studio Hekwerk maakte het ontwerp voor de nieuwe website en Netweters tekende voor de technische realisatie. 

Ook toe aan een website die eruitziet en werkt zoals ú dat wilt, en niet eentje rond een bestaand 'standaard template'? Neem contact op met Netweters!

Als uw website het "visitekaartje van uw bedrijf" is, zoals je op zo veel sites van websitebouwers kunt lezen... dan is dat heel erg jammer. Want dan vertelt hij maar een heel klein deel van het verhaal.

Lees verder

Een website met een nuchtere, no-nonsense uitstraling. Precies waar je naar op zoek bent als je het over een hypotheek wilt hebben. 

Lees verder

Bij J. Winder wisten ze precies hoe hun nieuwe maatwerk-website zou moeten werken. Na wat omzwervingen kwamen ze bij Netweters terecht. 'Natuurlijk', zou ik bijna zeggen.

Lees verder

Deze opdracht behelste weer een mooi voorbeeld van een echte maatwerk-website. Best slim om die opdracht bij Netweters neer te leggen. Maar dat zat al een beetje in de naam, natuurlijk.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina