Aannemingsbedrijf J. Winder

Aannemingsbedrijf J. Winder is een gecertificeerde onderneming die al sinds 1983 actief is in de civiele techniek. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren en realiseren van grondwerk, riolering, damwanden, beschoeiing, straatwerk, groenvoorziening en -onderhoud en speelvoorzieningen. Sinds 2016 houden zij zich ook bezig met tuinaanleg bij particulieren en is J. Winder Hoveniers opgericht.

Voor de nieuwe website hadden ze bij J. Winder hele duidelijke ideeën. Zo moest de inhoud van de onderliggende pagina's vanuit de homepages van de site en de bedrijfstakken "Aannemers" en "Hoveniers" als een popup verschijnen, maar ook vanuit een menu als 'gewone' pagina zichtbaar gemaakt kunnen worden. Daarnaast moest natuurlijk gezorgd worden voor een goede werking van deze specifieke benadering op smartphones.

Een gebruiksvriendelijk CMS zorgt ervoor dat alle informatie in de site eenvoudig te beheren is zonder in te leveren op 'fancy' functionaliteit. Zoals dat hoort!

Studio Hekwerk maakte het ontwerp voor de nieuwe website en Netweters tekende voor de technische realisatie. 

Ook toe aan een website die eruitziet en werkt zoals ú dat wilt, en niet eentje rond een bestaand 'standaard template'? Neem contact op met Netweters!

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl