Uitgeverij Kluitman - Lieve Stine - Netweters

Uitgeverij Kluitman

Bij de in 2014 jubilerende (150 jaar!) Uitgeverij Kluitman verscheen "Lieve Stine, weet jij het?", het kinderboekdebuut van filosofe Stine Jensen.

Op de site kunnen bezoekers niet alleen informatie over het boek en de schrijfster en illustrator vinden, maar ook is er een pagina waarop je zelf vragen kunt stellen aan Stine Jensen.

De site is uitgevoerd in dezelfde typografie als het boek en de vormgeving loopt in de pas met die van het boek doordat illustrator Sverre Fredriksen speciaal voor de site illustraties aanleverde. Op deze manier is de link tussen boek en website nog duidelijker geworden.

Netweters zorgde voor een eenvoudig bij te houden website, die zich vanzelfsprekend probleemloos aanpast aan weergave op desktop, tablet en smartphone. Die goede vraag voor Stine kan immers zomaar ergens in je opkomen, en dan is het wel zo handig dat je ook vanaf je smartphone je vraag kunt insturen!

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina