Thuis in de Toekomst - Netweters

Thuis in de Toekomst

Opgefrist en uitgebreid. Zo kun je de verbouwing aan de al eerder door Netweters gebouwde website van Thuis in de Toekomst wel beschrijven.

Met het project 'Thuis in de Toekomst' zetten de acht gemeenten van de Regio Alkmaar in op de ontwikkeling van digitale diensten. De nu vernieuwde site bleef in opbouw grotendeels gelijk, maar er was behoefte aan meer interactie met de bezoeker van de website en betere informatie over lopende projecten in het kader van 'Thuis in de toekomst'

Bezoekers van de site kunnen hun eigen project indienen, of op de kaart kijken welke projecten er op dit moment al lopen of in voorbereiding zijn.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina