Speelgoedwinkel De Basseroet Heiloo - Netweters

Speelgoedwinkel De Basseroet

De Basseroet is een speelgoedwinkel in Heiloo die zaterdag 23 november 2013 aan het Stationsplein 98 de deuren opende. Precies op de dag dat Sinterklaas in Heiloo arriveerde, wat natuurlijk geen toeval is.

Inmiddels is de winkel een bekend adres voor jong en oud op zoek naar echt goed speelgoed.

Netweters maakte een eenvoudige maar duidelijke website waarin De Basseroet de verschillende productgroepen goed kan presenteren, onder andere met fotoalbums voor de gevoerde merken.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl