Slimste Huis Alkmaar

De vorige website van Het Slimste Huis Alkmaar werd al door Netweters gemaakt. In de loop der tijd was echter de behoefte ontstaan om veel meer met de website te gaan doen en ook het ontwerp ging op de spreekwoordelijke schop. Voor de technische realisatie kwamen ze natuurlijk weer bij Netweters terecht. Het is tenslotte het Slimste Huis. Daar kiezen ze niet zómaar een partij.

Maatwerk. Just the way I like it. 

De opdracht behelste weer een mooi voorbeeld van een echte maatwerk-website. Het Slimste Huis had hele duidelijke ideeën over de functionaliteit in de website en daar passen geen standaardoplossingen bij. Precies het soort websites waar Netweters zich mee onderscheidt.

Optimaal beheergemak

Vanuit een centrale beheerplek worden alle items op deze website bijgehouden en door het CMS keurig in de 5 verschillende rubrieken aan de bezoeker getoond. De beheerder van de site heeft daarbij volledige controle over de volgorde en plaats van de berichten en ook bepaalt hij of zij welk bericht uiteindelijk als 'top story' op de homepage wordt getoond. Slimme 'timers' zorgen ervoor dat aankondigingen van evenementen niet in de agenda blijven staan als het evenement al is geweest. Foto's, video's en PDF's toevoegen aan de berichten of pagina's is voor de beheerder kinderspel dankzij een zeer gebruiksvriendelijke beheerinterface waarin alleen dát wordt getoond wat voor de beheerder van belang is. 

De vele participanten van het Slimste Huis hebben allemaal hun eigen plek, de interactieve plattegrond toont de bezoeker wat er allemaal in het Slimste Huis te zien is en ook het online boeken van een bezoek (gratis!) aan Het Slimste Huis Alkmaar wordt geheel via de website geregeld. 

Een website 'ramvol' informatie en toch uiterst eenvoudig te beheren. Want dat was de opdracht. En dan zit je bij Netweters goed.

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina