Slimste Huis Alkmaar

De vorige website van Het Slimste Huis Alkmaar werd al door Netweters gemaakt. In de loop der tijd was echter de behoefte ontstaan om veel meer met de website te gaan doen en ook het ontwerp ging op de spreekwoordelijke schop. Voor de technische realisatie kwamen ze natuurlijk weer bij Netweters terecht. Het is tenslotte het Slimste Huis. Daar kiezen ze niet zómaar een partij.

Maatwerk. Just the way I like it. 

De opdracht behelste weer een mooi voorbeeld van een echte maatwerk-website. Het Slimste Huis had hele duidelijke ideeën over de functionaliteit in de website en daar passen geen standaardoplossingen bij. Precies het soort websites waar Netweters zich mee onderscheidt.

Optimaal beheergemak

Vanuit een centrale beheerplek worden alle items op deze website bijgehouden en door het CMS keurig in de 5 verschillende rubrieken aan de bezoeker getoond. De beheerder van de site heeft daarbij volledige controle over de volgorde en plaats van de berichten en ook bepaalt hij of zij welk bericht uiteindelijk als 'top story' op de homepage wordt getoond. Slimme 'timers' zorgen ervoor dat aankondigingen van evenementen niet in de agenda blijven staan als het evenement al is geweest. Foto's, video's en PDF's toevoegen aan de berichten of pagina's is voor de beheerder kinderspel dankzij een zeer gebruiksvriendelijke beheerinterface waarin alleen dát wordt getoond wat voor de beheerder van belang is. 

De vele participanten van het Slimste Huis hebben allemaal hun eigen plek, de interactieve plattegrond toont de bezoeker wat er allemaal in het Slimste Huis te zien is en ook het online boeken van een bezoek (gratis!) aan Het Slimste Huis Alkmaar wordt geheel via de website geregeld. 

Een website 'ramvol' informatie en toch uiterst eenvoudig te beheren. Want dat was de opdracht. En dan zit je bij Netweters goed.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl