Respijthuis Alkmaar - Netweters

Respijthuis Alkmaar

Het Respijthuis Alkmaar is een bijzondere ontwikkeling in de zorg; Het lijkt in eerste instantie een gewoon huis in een doorsnee straat. Er is echter een groot verschil. Er komen zorgvragers logeren. Daardoor krijgt de mantelzorger weer ruimte en tijd voor zichzelf. Dat levert energie op waardoor ze weer beter en langer voor hun dierbaren kunnen zorgen.

De nieuwe site van Het Respijthuis Alkmaar werd ontworpen door De Combinatie uit Alkmaar, en vervolgens gebouwd door Netweters. Veel informatie over respijtzorg, mantelzorg en op welke manier de stichting Respijthuis Alkmaar hierin een rol speelt komen ruim aan bod. Fotoalbums, het gastenboek, nieuwsberichten, slideshows en een afgesloten gedeelte voor medewerkers en vrijwilligers - het is allemaal beschikbaar in deze website.

De site is responsive en adaptive gebouwd, wat in gewoon Nederlands wil zeggen dat hij ook op smartphones en tablets probleemloos wordt weergegeven. Voor optimale leesbaarheid kan de bezoeker zelf de lettergrootte naar wens instellen.

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina