Peek Juwelier Heiloo

Liefde voor het vak kan Simon en Rita Peek niet worden ontzegd. Al bijna 40 jaar zorgen zij ervoor dat Peek Juwelier een begrip is in Heiloo en omgeving. Peek Juwelier is hét adres voor oogstrelende sieraden en schitterende horloges waar met vakmanschap aan is gewerkt.

Peek Juwelier Heiloo hád al een fraaie website, hij was alleen sterk verouderd. Niet geschikt voor mobiel en (te) lastig om zelf bij te houden. Dat kon en moest natuurlijk beter. Met het bestaande ontwerp als uitgangspunt (her)bouwde Netweters de site met als 'motor' een up-to-date beheersysteem. Deze keer natuurlijk wél 100% 'responsive' en 'adaptive', zodat Peek Juwelier Heiloo ook wat de website betreft helemaal klaar is voor de start van hun jubileumjaar: in 2017 bestaat de zaak 40 jaar!

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina