Peek Juwelier Heiloo

Liefde voor het vak kan Simon en Rita Peek niet worden ontzegd. Al bijna 40 jaar zorgen zij ervoor dat Peek Juwelier een begrip is in Heiloo en omgeving. Peek Juwelier is hét adres voor oogstrelende sieraden en schitterende horloges waar met vakmanschap aan is gewerkt.

Peek Juwelier Heiloo hád al een fraaie website, hij was alleen sterk verouderd. Niet geschikt voor mobiel en (te) lastig om zelf bij te houden. Dat kon en moest natuurlijk beter. Met het bestaande ontwerp als uitgangspunt (her)bouwde Netweters de site met als 'motor' een up-to-date beheersysteem. Deze keer natuurlijk wél 100% 'responsive' en 'adaptive', zodat Peek Juwelier Heiloo ook wat de website betreft helemaal klaar is voor de start van hun jubileumjaar: in 2017 bestaat de zaak 40 jaar!

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl