Kennemer Haeve Vastgoed

De website van Kennemer Haeve Vastgoed was toe aan vernieuwing. Het toevoegen en bewerken van vastgoedobjecten en nieuwbouwprojecten moest eenvoudiger en de site was nog niet responsive.

Het ontwerp van TdH bleef grotendeels ongewijzigd (behalve uiteraard voor de nieuwe mobiele weergave). Netweters verving het CMS door een modernere versie en bouwde modules waarmee de klant zelf met eenvoudige invulformulieren nieuwe objecten kan toevoegen. Ook de afhandeling van foto's gaat geheel automatisch, zodat de klant zich niet bezig hoeft te houden met de afmetingen - dat gaat allemaal vanzelf.

In samenwerking met Mariska Boogaard van  MB Tekst / Communicatie werd de SEO ook op peil gebracht en vanzelfsprekend is de nieuwe site responsive gemaakt. 

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina