Kennemer Haeve Vastgoed

De website van Kennemer Haeve Vastgoed was toe aan vernieuwing. Het toevoegen en bewerken van vastgoedobjecten en nieuwbouwprojecten moest eenvoudiger en de site was nog niet responsive.

Het ontwerp van TdH bleef grotendeels ongewijzigd (behalve uiteraard voor de nieuwe mobiele weergave). Netweters verving het CMS door een modernere versie en bouwde modules waarmee de klant zelf met eenvoudige invulformulieren nieuwe objecten kan toevoegen. Ook de afhandeling van foto's gaat geheel automatisch, zodat de klant zich niet bezig hoeft te houden met de afmetingen - dat gaat allemaal vanzelf.

In samenwerking met Mariska Boogaard van  MB Tekst / Communicatie werd de SEO ook op peil gebracht en vanzelfsprekend is de nieuwe site responsive gemaakt. 

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl