Harrijvan Coaching

Marja Harrijvan coacht ondernemers, medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

Slimme keuzes maakt Marja zelf ook, wat blijkt uit het feit dat ze Netweters vroeg een nieuwe website voor haar activiteiten als coach te ontwikkelen en te bouwen. 

Een snelle, heldere website is het resultaat met alle ruimte voor informatie, testimonials, video's en inschrijfmogelijkheden voor coachingprogramma's. Een online agenda, gekoppeld aan Marja's eigen Google agenda stelt bezoekers in staat zelf een afspraak met haar in te plannen.

 

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina