Harrijvan Advies - Netweters

Harrijvan Advies

Marja Harrijvan is al jaren bekend in de wereld van de financiële dienstverlening. Als docent, spreker, mediator en coach is zij geen onbekende bij opleidingsinstituten en de grote én kleine spelers in die bedrijfstak.

De afgelopen periode heeft Marja zich beziggehouden met een herziening van de strategie en het beleid van haar onderneming. De naam werd gewijzigd en het bedrijf gaat onder de naam Harrijvan Advies verder.

Daar moest dan ook een nieuwe website voor komen. Met een agenda, een blog, ruimte voor publicaties uit diverse (vak)bladen, foto's en video's en testimonials van tevreden klanten. Want van al die zaken heeft Marja genoeg om een interessante en onderhoudende site te maken!

Netweters ontwierp en bouwde de nieuwe website zoals we dat altijd doen: op basis van een gebruiksvriendelijk CMS zodat Marja niet afhankelijk is van derden om de content te bewerken.

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina