Harrijvan Advies - Netweters

Harrijvan Advies

Marja Harrijvan is al jaren bekend in de wereld van de financiële dienstverlening. Als docent, spreker, mediator en coach is zij geen onbekende bij opleidingsinstituten en de grote én kleine spelers in die bedrijfstak.

De afgelopen periode heeft Marja zich beziggehouden met een herziening van de strategie en het beleid van haar onderneming. De naam werd gewijzigd en het bedrijf gaat onder de naam Harrijvan Advies verder.

Daar moest dan ook een nieuwe website voor komen. Met een agenda, een blog, ruimte voor publicaties uit diverse (vak)bladen, foto's en video's en testimonials van tevreden klanten. Want van al die zaken heeft Marja genoeg om een interessante en onderhoudende site te maken!

Netweters ontwierp en bouwde de nieuwe website zoals we dat altijd doen: op basis van een gebruiksvriendelijk CMS zodat Marja niet afhankelijk is van derden om de content te bewerken.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl