Hallo2018!

Voor de tiende keer wordt 'Hallo!' georganiseerd. Dé nieuwjaarsreceptie voor ondernemers en bestuurders in Noord-Holland Noord. En ook voor de tiende keer bouwde Bart Burkels van Netweters de website. Netweters is ook dit jaar weer Partner van het evenement en verzorgt in de aanloop naar Hallo2018! de helpdesk-faciliteiten voor bezoekers van de website.

Elke bezoeker heeft de mogelijkheid de eigen profielpagina te voorzien met bedrijfsinformatie, links naar website, Facebookpagina's en LinkedIn-profielen. Daarnaast kan elke deelnemer zijn/haar eigen profielfoto toevoegen om zodoende optimaal herkenbaar te zijn tijdens het evenement.

Via de website zijn voorafgaand aan het evenement 'speeddates' af te spreken met andere bezoekers. Op die manier hoopt de organisatie (en Netweters) de deelname aan Hallo2018! voor iedereen zo zinvol mogelijk te maken. Uiteraard is het speeddaten geen verplichting. 'Gewoon' tijdens een informele en leuke bijeenkomst met andere ondernemers en bestuurders het glas heffen op het nieuwe jaar is óók prima!

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina