Hallo2017!

Voor de negende keer werd 'Hallo!' georganiseerd. Dé nieuwjaarsreceptie voor ondernemers en bestuurders in Noord-Holland Noord. En ook voor de negende keer bouwde Bart Burkels van Netweters de website. Netweters was ook dit jaar weer Partner van het evenement en verzorgde in de aanloop naar Hallo2017! de helpdesk-faciliteiten voor bezoekers van de website.

Het ontwerp ging dit jaar helemaal 'op de schop' zodat er weer een frisse moderne website klaarstond voor alle ondernemers en bestuurders die elkaar op 9 januari 2017 in het Afas-stadion het beste voor het nieuwe jaar wensten. Tijdens het event vonden speeddates plaats. Via de website konden de deelnemers elkaar vooraf al opzoeken en afspraken inplannen. Elke deelnemer kon zich door een uitgebreid profiel optimaal presenteren bij de andere bezoekers van de website en het evenement.

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Zien is geloven! Fotoalbums overtuigen potentiële klanten van deze top-hovenier.

Lees verder

Een website met een nuchtere, no-nonsense uitstraling. Precies waar je naar op zoek bent als je het over een hypotheek wilt hebben. 

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina