Exellent Food

Exellent Food & Snacks maakt de heerlijkste croquetten en bitterballen. Zij ontwikkelen en produceren smakelijke ragoutsnacks voor de zakelijke markt. Naast huismerken, private labels en seizoenspecials levert Exellent eigen merken als de Cas Spijkers en de Amsterdamse Croquetten en Bitterballen. 

Voor Exellent bouwde Netweters een nieuwe website met informatie over het bedrijf, de producten en de historie. Slimme maatwerkmodules maken het beheren van de content van deze responsive website uiterst eenvoudig en intuïtief.

Inmiddels is Exellent Food & Snacks overgenomen en is deze website niet meer online.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl