Eriks Hypotheken & Personal Finance - Netweters

Eriks Hypotheken & Personal Finance

Niels Eriks is al jaren bekend als dé Hypotheekadviseur in Schagen. Onlangs startte hij zijn eigen onderneming en vroeg aan Netweters een site te bouwen die (in zijn eigen bewoording) "de meest interactieve financiële website van Noord-Holland" - en misschien nog wel verder - moest worden.

Niels had zelf al heel veel ideeën over wat hij wel en niet in de site wilde hebben en er waren dan ook niet veel overlegrondes nodig om te bepalen hoe de website in elkaar zou moeten zitten.

Het resultaat is een inderdaad zéér interactieve website, met veel online rekentools op het gebied van hypotheken en vermogensadvies. Uiteraard overal en op elk device te bekijken!

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina