Concertcheck.nl

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? In theaters, in de open lucht, in de kroeg, in kerken en op bijzondere locaties. Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Juist, dat hadden de iniatiefnemers (Rob Jenné, Hein Jong, Bart Burkels en Willem de Haas) van Concertcheck.nl nou ook. Zodoende ontstond het idee voor een website waar je het állemaal op zou moeten kunnen vinden: het complete muziekaanbod op één plek.

  • Eenvoudig zoeken en vinden, voor iedereen te begrijpen
  • Real-time zoekresultaat
  • Voor je agendaplanning, maar ook voor impulsbeslissingen
  • Voor lokale muziekliefhebbers én voor bezoekers van de regio
  • Puur informatief, vaste formule, betrouwbaar, compleet, gebruiksgemak

Bezoekers van de site kunnen eenvoudig bladeren door het aanbod, maar de site toont de ware kracht op het moment dat je selecties maakt: Alles in Alkmaar, maar dan alléén Pop. En Blues. Oh en ook Jazz. En ook optredens in Bergen erbij. Of tik gewoon een zoekwoord in, bijvoorbeeld om te zien of die ene band binnenkort bij jou in de buurt speelt. Ga snel naar de site en probeer het uit!

Concertcheck biedt muziekliefhebbers het complete overzicht van concerten en livemuziek in en rond Alkmaar. Van klassiek tot dance en leuke festivals, je vindt het op concertcheck.nl. Zoek op plaats, muziekstijl of trefwoord en mis nooit meer een concert omdat je niet wist dat het er was. Steeds meer aanbieders van livemuziek en festivals uit de regio Alkmaar publiceren hun aanbod op concertcheck.nl .

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl