Cas Spijkers culinaire croquetten en bitterballen

Cas Spijkers was behalve één van de bekendste meesterkoks van Nederland ook aandeelhouder en samen met Piet Laan productontwikkelaar bij Exellent Food B.V., het moederbedrijf van het merk Cas Spijkers culinaire croquetten en bitterballen. Zijn naam leeft voort in een uitgebreide productlijn die uiteraard een eigen fraaie website verdient. 

Voor Exellent Food B.V. bouwde Netweters deze website, met daarin ruimte voor niet alleen productinformatie maar ook een receptenpagina met tientallen bereidings- en serveertips. Een groot aantal van deze recepten is van de hand van de meesterkok Cas Spijkers zelf. 

Verder kunnen de afnemers van de producten van Cas Spijkers culinaire croquetten en bitterballen (uitsluitend horeca-ondernemers) promotiematerialen downloaden en een proefpakket bestellen. 

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Zien is geloven! Fotoalbums overtuigen potentiële klanten van deze top-hovenier.

Lees verder

Een website met een nuchtere, no-nonsense uitstraling. Precies waar je naar op zoek bent als je het over een hypotheek wilt hebben. 

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina