Cas Spijkers culinaire croquetten en bitterballen

Cas Spijkers was behalve één van de bekendste meesterkoks van Nederland ook aandeelhouder en samen met Piet Laan productontwikkelaar bij Exellent Food B.V., het moederbedrijf van het merk Cas Spijkers culinaire croquetten en bitterballen. Zijn naam leeft voort in een uitgebreide productlijn die uiteraard een eigen fraaie website verdient. 

Voor Exellent Food B.V. bouwde Netweters deze website, met daarin ruimte voor niet alleen productinformatie maar ook een receptenpagina met tientallen bereidings- en serveertips. Een groot aantal van deze recepten is van de hand van de meesterkok Cas Spijkers zelf. 

Verder kunnen de afnemers van de producten van Cas Spijkers culinaire croquetten en bitterballen (uitsluitend horeca-ondernemers) promotiematerialen downloaden en een proefpakket bestellen. 

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina