Billie de Haas

Billie de Haas werkt als freelance researcher. Door middel van kwaliteitsonderzoek wil ze de effectiviteit van gezondheidszorg vergroten. Daarbij hoort wat haar betreft de focus te liggen op dat wat werkt en past bij de beoogde doelgroep, Met haar onderzoek wil Billie een stem geven aan de bevolking, kennis vergaren en bijdragen aan sociale veranderingen.

...en ze wilde een website! Niet te ingewikkeld, maar wel zodanig dat al haar activiteiten, onderzoeken, informatieve (en soms heel grappige) video's er een plek konden krijgen. Met een ontwerp van Beesign als basis bouwde Netweters de website voor Billie de Haas, die uiteraard op alle platforms goed te bekijken is. 

U kent vast de reclamespotjes op de radio wel. "Girav.nl, met een V". Of "Qredits.nl, met een Q."
Hartstikke hip natuurlijk, maar feitelijk gewoon een zwaktebod. Een domeinnaam die u uit moet leggen is een slechte domeinnaam.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

De tiende editie van 'Hallo!' en ook de tiende keer dat Bart Burkels van Netweters tekende voor de bouw van de website.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina