Billie de Haas

Billie de Haas werkt als freelance researcher. Door middel van kwaliteitsonderzoek wil ze de effectiviteit van gezondheidszorg vergroten. Daarbij hoort wat haar betreft de focus te liggen op dat wat werkt en past bij de beoogde doelgroep, Met haar onderzoek wil Billie een stem geven aan de bevolking, kennis vergaren en bijdragen aan sociale veranderingen.

...en ze wilde een website! Niet te ingewikkeld, maar wel zodanig dat al haar activiteiten, onderzoeken, informatieve (en soms heel grappige) video's er een plek konden krijgen. Met een ontwerp van Beesign als basis bouwde Netweters de website voor Billie de Haas, die uiteraard op alle platforms goed te bekijken is. 

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl