Ben jij in control?

In control of alcohol & drugs is een project van de 17 gemeenten in Noord-Holland Noord. De gemeenten pleiten voor een bewust (matig) gebruik van alcohol door volwassenen en gaat uit van NIX18: niet roken, niet drinken, onder de 18 jaar.

In de week voor Kerstmis en de week voor oud & nieuw liep een campagne op Facebook die mensen naar de website stuurde waar ze hun stem konden uitbrengen: wie waren zij, de dag na de kerstborrel en oud & nieuw?  Ellendig van het alcoholgebruik of fris als een hoentje omdat ze hun maat weten? Na de kerstdagen werd de site omgebouwd naar een versie voor oud&nieuw.

TdH ontwierp de website en Netweters bouwde hem, met uiteraard alle koppelingen van en naar Facebook en Twitter.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl