APK Service Heiloo - Netweters

APK-Service Heiloo

Je kunt natuurlijk niet van álles verstand hebben. Als je een goede website wilt hebben ga je naar een specialist. Naar Netweters bijvoorbeeld.

Voor onderhoud, reparatie en keuring van je auto ga je natuurlijk óók naar een topper op zijn gebied: APK Service Heiloo.

Sinds 2 januari 2013 in bedrijf aan De Hoefsmid 26 in Heiloo, maar nu al een begrip in de regio. Vakkundige monteurs, moderne apparatuur en gereedschappen, eerlijke prijzen.

De website van het bedrijf voldeed echter niet aan de huidige eisen. Zo was de site op mobiele telefoons en tablets niet te bekijken en de mensen van APK Service Heiloo wilden graag zélf eenvoudig teksten, foto's en video's op de site kunnen plaatsen. Zodoende werd netweters gevraagd een compleet nieuwe website te bouwen.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Snelle, heldere website met alle informatie over Marja Harrijvan's activiteiten als coach.

Lees verder

Een moderne, frisse website waar beeld centraal staat.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina