Amsterdamse Croquetten en Bitterballen

Amsterdamse Croquetten en Bitterballen is een merk van Exellent Food B.V. in Oudkarspel. Als onderdeel van de vernieuwde online presence van Exellent kreeg dit merk een geheel eigen website. 

In de website is uitgebreide informatie te vinden over alle producten binnen het merk, voorzien van aansprekende productfotografie, verpakkingsinformatie en bereidingstips. Ook kunnen de afnemers van de producten (uitsluitend horecaondernemers) via de website promotiematerialen downloaden en zijn alle contactgegevens van Exellent te vinden.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl