Verwarming aanleggen in het hele huis? Dat kunt u zelf!

Tegenwoordig kun je alles best zelf doen. Vakmensen heb je niet meer nodig. Scheelt een hoop geld en het resultaat is hetzelfde! Verwarming aanleggen in je hele huis bijvoorbeeld. Simpel toch? Je koopt een paar elektrische kacheltjes, voor elke kamer eentje. Stekker in het stopcontact en klaar: warmte in huis!

Ik mag hopen dat u nu denkt "ja ho even, dat is natuurlijk niet hetzelfde als een professioneel aangelegde verwarmingsinstallatie. Zo'n ketel, die radiatoren, het leidingwerk... als het góed moet, schakel je de vakman in."

Precies. En zo is het nou ook met professionele websites voor uw bedrijf. Talloze hostingbedrijven adverteren tegenwoordig met diensten waarbij u zelf "in een middagje" een website voor uw bedrijf uit de grond stampt. Nog los van de vraag of dat inderdaad in alle gevallen zo simpel is, zal het resultaat het equivalent van dat eerder genoemde straalkacheltje zijn. Het werkt (in het gunstigste geval), maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Mijn boodschap zal duidelijk zijn: als het goed moet, schakelt u vakmensen in. Deskundigen die niet zomaar een softwarepakketje installeren, maar die u adviseren wat voor uw online-wens de best passende oplossing is. En die de bepaalde oplossing kunnen vertalen naar een 100% passende website die precies doet en biedt wat u ervan verwacht.

Netweters, bijvoorbeeld. Bel gewoon eens voor een vrijblijvend gesprek over úw website!

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl