Google misleiden - nooit een goed idee.

"Wij zetten uw site bovenaan in Google!" Kent u die kreet? Vast wel eens via e-mail gekregen. Of nog vervelender: drammers aan de telefoon die u aanbieden om uw website voor 'slechts een paar duizend euro' hoog in de resultaten van zoekmachines als Google te laten verschijnen.

Zwendel.

Laten we die milde term maar gebruiken. Wat die aanbieders beweren kán namelijk niet. Hoog in de zoekresultaten eindigen doe je met een goede website, aangedreven door een CMS dat goede URL's (webadressen voor een pagina) genereert, goede teksten op uw pagina's, een goede sitemap, een goede beschrijvende 'meta-tag' (ja, die is terug van weggeweest!) en als u écht haast heeft: een AdWords-campagne.

Daar hoeft u geen 'SEO-abonnement' voor af te sluiten, dat doet u met goede teksten en een goed CMS

Onthouden:

Niemand kan u garanderen dat uw website op de eerste plaats in Google verschijnt.

In vrijwel alle gevallen gebruiken dergelijke aanbieders 'foefjes' die niet zijn toegestaan bij Google, waardoor uw site in het ongunstigste geval geheel uit de Google-index verdwijnt. 

Maar hoe dan wel?

Netweters adviseert u graag hoe u kunt zorgen dat uw website op termijn zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt. Met een goede website, een goed CMS en social media-strategieën bijvoorbeeld. 

Op termijn? Ook dat nog!

Tsja, geen glad verkooppraatje bij Netweters. Wel eerlijk advies en telling you like it is. Een goede plek in de zoekresultaten van de leidende zoekmachine is niet iets wat van het ene op het andere moment geregeld is. 

Meer weten of de vindbaarheid van uw site eens laten 'doorlichten'? Neem vrijblijvend contact op.
Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl