Goede webhosting - dat is specialistenwerk

Belangrijk is de keuze van een goed hostingbedrijf voor uw website en e-mail. Als u Google opdracht geeft om daar eens naar te zoeken, duizelt het u al snel. Alleen al in Nederland zijn er vele honderden hostingbedrijven actief. Hele dure, en extreem voordelige. Welke moet je dan kiezen?

In een winkel moet je bijna wantrouwend zijn als de verkoper zegt "ik heb hem zelf ook", maar in dit geval is het echt zo: de door mij aanbevolen webhoster is ook de partij waar de website en e-mail van Netweters zijn ondergebracht: MijnDomein.

MijnDomein is één van de grootste webhostingbedrijven in Nederland. Zij verzorgen de hosting voor websites en e-mail voor zo'n 200.000 klanten en bijna 600.000 domeinen. Ik heb nu ongeveer 7 jaar ervaring met dit bedrijf en kan zeggen dat uw site daar in goede handen is. Vanaf € 39,- per jaar (incl. BTW) zijn uw website en e-mail gehost, heeft u zeeën van ruimte op de server en kunt u onbeperkt e-mailadressen aanmaken op uw eigen domein.

Netweters regelt het

Als uw nieuwe website door mij wordt gemaakt, verzorg ik desgewenst het hele traject van het aanvragen en inrichten van het domein voor u, zonder bijkomende kosten.

Onafhankelijke klanttevredenheids-meting

Via Kiyoh meet MijnDomein klanttevredenheid. Kijk op deze pagina om te zien wat andere klanten van MijnDomein vinden.

Niet verplicht

Vanzelfsprekend bent u volkomen vrij in de keuze van een webhoster. Dit artikel is dan ook alleen geschreven om een aanbeveling te doen. Een door Netweters gebouwde site kan bij elke gewenste hoster worden ondergebracht.

Als u een eenmanszaak heeft, is uw BTW-nummer gelijk aan uw BSN. In combinatie met uw naam, adres en woonplaats is het voor kwaadwillenden vervolgens eenvoudig om identiteitsfraude te plegen. Moet u dat BTW-nummer dan wel zo prominent op uw website plaatsen?

Lees verder

De eerste website van Eriks Hypotheken & Personal Finance is ook gebouwd door Netweters, maar eigenaar Niels Eriks vond het tijd voor een nieuwe look voor zijn website.

Lees verder

Weet je dat er in en rond Alkmaar jaarlijks ruim 2.500 muziekvoorstellingen worden georganiseerd? Hoe vaak gebeurt het dat je pas achteraf hoorde dat er een muziekoptreden is geweest waar je eigenlijk best naartoe had willen gaan? Daarom is er nu Concertcheck.nl: het complete muziekaanbod op één plek.

Lees verder

A.V. Hera wilde een nieuwe website met modules en vormgeving die precies zo zou worden als de ontwerper samen met de vereniging bedacht had. De keus viel dan ook al snel op Netweters om die klus te klaren.

Lees verder

Netweters
Vlietwaard 382
1824 LS Alkmaar

072 - 56 26 910
info@netweters.nl

Volg Netweters

Deel deze pagina

Netweters is Partner van Concertcheck.nl